Havaijin kurssi | Elämänkehä

Havaiji

Tilaa Havaiji Retriitti 2018 esite


Taivas Maan Päällä retriitti, Kauai, HI
18.4 – 26.4.2018

 

Tervetuloa mukaan unelma matkalle Havaijille!

Retriitti pidetään Kauain saarella, Havaijin kauneimmalla ja rauhallisimmalla saarella. Puutarhasaarella on runsaudellinen vehreä luonto vesiputouksineen ja turkoosi lämmin meri, jossa delfiinit ja merikilpikonnat uiskentelevat onnellisina. Kauai sijaitsee viidennellä, taivas maan päällä ulottuvuudella ja sen vuoksi siellä tapahtuukin monia ihmeellisiä asioita kuten parantumista, henkimaailmalle herkistymistä ja unelmien nopeutunutta toteutumista. Kauain taika piilee varmasti myös siinä, että saari itsessään on miljoonia vuosia vanha ja osa muinaista Lemuriaa, Atlantiksen sisarvaltakuntaa. Lemuria eli Mu oli merellinen ja henkinen saarisivilisaatio, jossa ihmiskunta sai alkunsa. Kauailla palaat tähän ihmisyyden alkulähteeseen, josta voit ammentaa muinaista viisautta ja runsauden ja kauneuden voimaa itseesi ja omaan nykyelämääsi. Havaijin Taivas maan päällä retriitti tulee jättämään pysyvän positiviisen vaikutuksen elämääsi.


Kauai on paratiisisaari. Kiitos, että saimme nähdä niin paljon huikeita, pyhiä, voimaa antavia paikkoja. Tämä on ollut ikimuistoinen viikko! Olen saanut täällä vahvan uskon siihen, että unelmani toteutuu. Mahalo! Olen saanut luottamusta lisää. Ihana Anu, mahalo. Ihanat merenneitosiskot. Odotukset retriitistä ovat täyttyneet monin kerroin. Päivi Runola

 


TAIVAS MAAN PÄÄLLÄ RETRIITTI PAKETTI SISÄLTÄÄ mm:

 • 9 jumalaista päivää ja 8 taivaallista yötä maailman kauneimmalla, korkeavärähteisellä Kauain saarella.
 • Mielenrauhaa siitä, että voit luottaa olevasi hyvissä, ammattitaitoisessa ja rakkaudellisessa ohjauksessa Anun kanssa Havaijille matkatessasi.
 • Matkoja pyhiin voimapaikkoihin joissa, muutat omaa värähtelyäsi nopeasti korkreammaksi.
 • Henkilökohtaisen hoidon Anun kanssa
 • Uudestisyntymisen seremonia mystisessä voimapaikassa, Havaijilaisessa luolassa.
 • Jumalaisen Helikopterilennon ympärisaarta. Lennät saarella olevan tähtiportin sydämeen, jossa verho laskeutuu maan ja taivaan väliltä
 • Henkeäsalpaavan kaunis merimatka muinaisen Lemurian maisemissa ilon täytteisten delfiinien saattelemana. Snorklausta ja ihanaa turkoosin kylpylämpimän meren tunnelmaa.
 • Retken sielua rakkaudella ravisuttavaan Waimea Canyoniin.
 • Intuitiivista maalausta meren rannalla, jolloin pääset aktivoimaan luomisvoimaasi. Luot itsellesi ainutlaatuisen matkamuiston.
 • Hula tanssi esitys, havaijilaisen musiikin mukana
 • Kaksi juhlallista luksus iltaruokailua, ensimmäisenä ja viimeisenä iltana.
 • Majoitus 1-2 hengen huoneessa (1hh 70e lisamaksu yöltä)
 • Voimakasenergisiä ohjattuja meditaatiohetkiä
 • Opetusmateriaalikirjasen
 • Ihanan syvällisesti hoitava ja tasapainoittava Delfiinivalohoito
 • Korkeavärähteisen oman kristallin, jonka kanssa tyoskentelemme
 • Omaa aikaa, jolloin saat rauhassa mietiskellä pintaan nousevia asioita tai käydä vaikkapa ostoksilla.
 • Joka aamuinen henkilökohtainen oraakkeli kortti
 • Havajilainen aito kukka Lei 
 • Oma yksityinen Facebook ryhma

Rakas, rakas Kauai. Sanoin ei pysty kuvailemaan Kauain energiaa, se pitää jokaisen itse kokea. Huikean ihana saari. Sydän avoimena ja fiilis huipussaan. Äiti Kauai pitää lapsistaan rakastaen hellää huolta. Muutun Kauaille tullessa ihan eri ihmiseksi, alan elää täällä, tunnen olevani nainen, rakastettu jumalatar. Ihana, ihana Anu, luotettava ja lämmin, suuri sydän. Erittäin paljon monipuolista ohjelmaa, paljon elämyksiä, suuria tunteita. Myös sopivassa suhteessa lötköttelyä ja omaa aikaa. Tiina Pitkänen


EARLY BIRD: Investointi itseesi tämän huikean retriitin kautta maksaa kertamaksuna 4000eur tai erissä maksettuna 444eur kuukaudessa 10kk ajan.  Hinta nousee viela, joten olethan nopea niin saat edullisen early bird retriittipaketin. Ilmoittaudu tästä mukaan

Majoitus yhden tai kahden hengen huoneissa meren rannalla. Kahden hengen huonetta en voi luvata, vaan se riippuu muista osallistujista. 1hh huoneen lisamaksu on 75e yolta. Huoneet jaetaan ilmoittautumisjarjestyksessa. Lisatietoja lennoista ym. jarjestelyista saat ilmoittautumisen yhteydessa.

HUOM! Retriittipaketti ei sisalla majoitusta, ruokailuja (muutakuin mainitut ruokailut), eikä lentoja. 

 

KAUAIN TAIKA ON TODELLISTA….

IHANA JUMALATAR, OLETKO VALMIS MUUTOKSELLE? 


Kohota sydämesi viidennelle ulottuvuudelle –

Kauain saaren opetuksia energioiden kohottamisesta  (Anun artikkeli Mina Olen lehdesta)

Havaijilla sijaitseva Kauain saari on täynnä parantavaa taikavoimaa ja opettaa siellä kävijöitä kohottamaan energiatasonsa maanpäällisen taivaan olotilaan, viidennelle ulottuvuudelle omassa elämässään myös pitkään matkan jälkeen. Olen pitänyt Kauailla ja Havaijin muillakin saarilla retriitteja vuosittain 2008 lähtien ja joka kerta saari yllättää kauneudellaan ja huikealla energiallaan. Siellä tapahtuu aina suuria asioita niin minulle kuin matkalaisillekin.

Kohoaminen viidennelle ulottuvuudelle

Viides ulottuvuus, maanpäällinen taivas, asettui minuun ensimmäisellä Kauain matkallani vuonna 2008. Ensimmäisenä aamuna lähdin venematkalle ja toivoin näkeväni delfiineitä. En tiennyt voiko niitä todella nähdä siellä meressä ja tulevatko he tervehtimään minua. Mutta olimme vasta venesatamassa lipuen kohti merta, kun sadat delfiinit ympäröivät veneen ja leikkivät ympärillämme iloisesti hyppien. Sellaista runsauden ja ilon kokemusta en ollut koskaan aiemmin kokenut. Jo se olisi ollut täydellistä mutta Kauai halusi antaa lisää, avata sieluani vielä korkeammalle tasolla. Jatkoimme merelle ja kymmenet valaat näyttäytyivät meille ja lisää delfiinejä tuli veneemme luo. En ollut uskoa sitä delfiinien ja valaiden ensin runsautta todeksi ja tuntui että sydän suorastaan pakahtui. Mietin oliko tämä kaikki totta, oliko Kauai oikeasti olemassa vai olinko tullut taivaaseen. Mutta pakko se oli uskoa, sehän tapahtui suoraan silmieni edessä vaikka kuinka yritin hieroa silmiäni ja varmistaa etten uneksinut. Napali coast (kuvassa) oli sanoinkuvaamattoman kaunis, ja siitä heijastui muinainen viisaus.

Kuva teksti; Havaijilla pääsee myös uimaan delfiinien kanssa

Seuraavat päivät Kauailla olivat yhtä henkeäsalpaavia, kun tutustuin saareen enemmän ja enemmän patikoimalla sademetsässä suurelle vesiputoukselle ja aistien sitä käsinkosketeltavaa taikuutta jota ilmassa oli. Sydämeni avautui ja huomasin olevani jatkuvassa kiitollisuuden tilassa, ajatellen kiitollisuutta joka askeleella. Tuntui tärkeältä kiittää Kauaita siitä että sain olla siellä ja siunasin merta, maata ja ihania kukkoja ja kanojakin, joita Kauailla on runsaudellisesti. Kävellessäni eräässä puistossa nurmikolla huomasin jotain erityistä maassa. “Voiko se olla totta? Hengittääkö maa?” Näin maan pinnan jalkojeni alla hieman nousevan ja laskevan energeettisesti ja tajusin katsovani maapallon geomagneettista pulssia joka näytti siltä kuin maa olisi hengittänyt. Kun sanon, että Kauai on täyttä taikaa niin tarkoitan sitä kirjaimellisesti. Kokemus todella muutti minua ja aloin hakea tuota viidennnen ulottuvuuden taikaa enemmän ja enemmän omassa arjessani.

Mitä on viides ulottuvuus ja miten sen voi saavuttaa?

Kolmas ulottuvuus:

Olemme ihmiskuntana eläneet kolmannella ulottuvuudelle vuosituhansia, aina Atlantiksen vajoamisesta lähtien n. 12 000 vuotta sitten. Kun Atlantis tuhoitui niin sielut vaipuivat syvään uneen ja unohtivat syvimmän olemuksensa. Näinä vuosituhansina olemme olleet vahvassa jälleensyntymisen kierteessä ja elämämme ovat olleet täynnä rajoitteita, sääntöjä ja rakenteiden mukaan elämistä. Ihmiset jotka elävät täysin kolmannella ulottuvuudella pitävät itsestään selvänä sitä, ettei heillä ole vaikutusvaltaa omaan elämäänsä ja on olemisen lakeja joita ei voi muuttaa. Elämä ei ole taianomaista vaan sen sijaan se on selvitymistä päivästä toiseen ja rutiinien suorittamista. Elämä tuntuu kolmannella ulottuvuudella raskaalta ja unelmat manifestoituvat hitaasti, joskus useiden elämien aikana.

Tämä on erittäin fyysinen todellisuus jossa kaikki on ehdollista, myös ajan kokeminen lineaarista eikä sitä voi hidastaa, nopeuttaa tai vääntää mihinkään suuntaan. Ehkä suurin tunniste kolmanesta ulottuvuudesta on kaksijakoisuus. On köyhää ja rikasta, surua ja onnea, ylhäällä ja alhaalla, pimeyttä ja valoa, hyvää ja pahaa. Maanpäällinen taivas tuntuu täysin utopialta.

Neljäs ulottuvuus:

Neljäs ulottuvuus on heräämisen ponnahduslauta jossa saat yhä enemmän ja enemmän taivaallisia kokemuksia ihmissuhteissasi, työssäsi ja jokapäiväisessä elämässäsi. Kun alat kohota korkeammalle sielusi alkaa nostaa kysymyksiä esille kuten “Kuka minä olen”, “Voinko tosiaan muuttaa elämääni?” ja “Onko minulla kyky parantaa?”. Neljänteen ulottuuteen astuminen on aivan valtavan ihanaa ja innostavaa. Tuntuu kuin heräisit henkiin ehkä ensimmäistä kertaa elämässäsi! Tästä alkaa taikamatka itseesi ja rajattomien mahdollisuuksien todellisuuteen. Unelmasi alkavat manifestoitumaan nopeammin ja käytät ehkä työkaluja siihen kuten unelmakartaa ja voimalauseita. Kaikki on vielä kuitenkin mystistä ja vierasta. Kolmannen ulottuvuuden energia sinussa vielä epäilet itseäsi paljon ja kysenalaistaa asioita. Silloin tällöin koet pieniä taivas maan päällä hetkiä jolloin kiitollisuus, harmonia ja pyyteettömän rakkauden voima täyttää sinut. Tiedät että olet oikealla tiellä. Mutta tuo onni ei ole vielä pysyvä jokapäiväinen olotila. Mutta yhä useammin ja useammin olet omassa pikku taivaassasi joka laajenee pikku hiljaa elämäsi eri alueille. Se voi myös haastaa sinua sillä tämä heräämisen vaihe on joskus myös raskasta aikaa sillä irtaunut vanhoista kolmannen ulottuvuuden luomista uskomuksista ja rakenteista luoden uutta kevyempää energiarakennetta elämääsi. Ihmissuhteita päättyy, ruokavaliosi muuttuu ja aivan kaikki sellainen mikä ei palvele sinua nousee käsiteltäväksi ja vapautettavaksi. Vapauden halu kasvaa sinussa ja kuljet kohti unelmiasi.

Viides ulottuvuus:

Taivas maan päällä ulottuvuus on sinunkin kohtalosi. Se on korkeavärähteinen runsauden ja kiitollisuuden energiataso, jossa elät tietoista elämää unelmia todeksi luoden. Koet kiitollisuutta ja kaikella mitä teet on tarkoitus josta koet suurta täyttymyksen tunnetta. Pienetkin asiat täyttävät sydäsi ja koet rauhaa. Asiat sujuvat upeasti ja kuljet helpommin elämän virran mukana toteuttaen itseäsi ja luoden elämääsi ilolla. Kun Ulottuvuuksien nousun matkasi alussa koet vierailevasi vasta viidennellä ulottuvuudella hetkittäin ja toisinaan putoat korkealta alas “todellisuuteen”, siihen vanhaan todellisuuteesi jossa asiat eivät ehkä olekaan niin hyvin kuin unelmoit. Mutta henkisen viisautesi ansiosta et jää enää kiinni suruun, pelkoon tai alemman tason energoihin vaan annat niille tilaa olla ja kulkea lävitsesi. Pian olosi on jälleen onnellinen. Mitä enemmän viides ulottuvuus asettuu sinuun sitä enemmän koet taikuutta ja maan päällistä taivastasi elämässäsi ja ihmissuhteissasi. Viides ulottuvuus johtaa sinut vapauteen. Jopa lopulta niin suureen vapauteen lähestyessäsi kuudetta ulottuvuutta, että henkiset kykysi kuten telepatia, telekinesia ja levitaatio heräävät sinussa. Alat kokea ykseyttä näkien itsesi ja jumalallisen valon muissa ihmisissä. Saat myös kauniita, tietoisia kokemuksia luonnon eläinten ja kasvien kanssa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva teksti: Viidennellä ulottuuvudella olemme yhteydessä ja läsnä Äiti Maalle.

Energiankohotus vinkkejä:

Kaikki henkiset harjoitukset kuten meditointi ja enkelten kanssa kommunikointi, auttavat sinua kohottamaan värähtelytasoa mutta voit ankkuroida viidettä ulottuvuutta elämääsi rakastamalla itseäsi ja muita sekä luomalla yhteyden luontoon. Yksi tärkeimmistä elementeistä maan päällisen taivaan luomisessa yhteys luontoon, Äiti Maahan ja ympärillä oleviin taivaallisiin energioihin. Se on monilta nykyihmisiltä unohtunut ja siksikin maailmassa koetaankin paljon ahdistustusta onnellisuuden sijaan ja köyhyyttä runsauden sijaan. Kun yhteys luontoon palautuu, niin energiakehomme paranee ja olemme syvemmässä yhteydessä myös taivasenergioihin. Kenenkään ei tarvitse elää puutteessa. Äiti Maa on runsauden perikuva, kaikki luonnossa kuvastaa runsausta. Maailmankaikkeus heijastaa runsauttaan on joka puolella ja erityisesti löydät sen sisimmästäsi. Fyysiset voimapaikat kuten Kauai, voivat auttaa sinua kohoamaan runsauden ja ilon energiatasolle näin avaudut maanpäälliselle taivaallesi. Kauai avaa sydäntäsi ja herättää sielun huomaamaan, että taivasta ei tarvitse odottaa, se on tässä ja nyt. Voit löytää taivaan sydämestäsi.

Kauai toimi minulle suurena ponnahduslautana tälle maanpäällisen taivaan olotilan saavuttamiseen. Vielä putoan raskaaseen kolmanteen ulottuvuuteen välillä, ja vietän aikaa neljännellä ulottuvuudella ja hyväksyn sen täysin, sillä se on kaikki osa tätä ihmiselämää ja henkistä kasvua. Siinä ei ole mitään pahaa, tärkeintä on kulkea valon polkua ja uskaltaa unelmoida maanpäällisestä taivaasta niin itsellesi kuin muillekin. Tärkeää on avata sydäntä kiitollisuudelle ja runsaudelle. Tätä polkua kulkiessani huomaan yhä useammin pääseväni kokemaan maanpäällistä taivasta ja ankkuroimaan sitä pysyvästi elämääni. Mielelläni autan sinua tällä matkallasi unelma-elämääsi niin mm. Enkelikoulun, kuin tulevien Havaiji retriittienkin muodossa. Sinun onnellisuutesi ja valosi on tärkeää!

Kiitos, Mahalo


Kiitos aivan mahtavasta viikosta Kauailla, taivaallisen satumaisella saarella. Tunnelma on ollut korkealla. Retriitti on antanut paljon odotettua enemmän, antanut myös uusia ystäviä muista osallistujista. Voimavaroja ja uskoa tulevaan ihanaan unelmaelämään. Viikon aikana on avautunut sekä sydän, että mieli. Usko johdatukseen ja oikeaan ajoitukseen vahvistunut. Kaikiaan taivaallinen ja tainaomainen viikko. Paljon on nähty. Ylellistä! Minna Laakso


 

Anu-merenneidolle. Kiitos ihanasta, ikimuistoisesta matkasta valon energioissa. Kauai on todellakin paratiisi maan päällä. Jospa kaikki pääsisivät käymään täällä, näkisivät luonnon puhtauden, rauhan, meren kirkkauden, kuohuvine aaltoineen. Minulle paluu Lemuriaan oli tärkeintä, uskomatonta. Ja toisaalta itsestään selvää, koska uskon tehneeni lupaksen tulla tänne. Kiitos. Sinun ansiostasi Anu oli ihana viikko kimaltelevissa energioissa. Todella asiantunteva, hyvin valmisteltu matka. Jää ihanat muistot.  – Anneli Takahashi 


susannatestimonialAnu Wyskiel on järjestänyt sydämellä ja ammattitaidolla useita Retriittejä jo vuodesta 2008 lähtien. Anu on järjestänyt useiden ihanien Havaijiretriittien lisäksi mm. huikean matkan Egyptin pyramideille ja Niilin risteilyn vuonna 2006. Matkaat Anun kanssa turvallisesti ja koet unohtumattomia elämyksiä!

 

 


alohakuvaworkshop

 

Retriitillä saat ihania uusia ystäviä!

Jos et ole matkustellut paljon ja jännität lentoja niin ihanaa matkaseuraa saat lentoihisi muiden retriittiystävien kanssa Havaijin paratiisisaarille! Yksin ei tarvitse matkata!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

MERENNEITODELFIINI RETKESTÄ LISÄTIETOJA TULOSSA