Koulutukset ja kurssit | Elämänkehä

Koulutukset


Heart-seal-of-loveKOULUTUKSET VERKOSSA:

KURSSIT UUDISTUVAT SYKSYLLE 2017. TULETHAN PIAN UUDESTAAN LUKEMAAN SYKSYN KOULUTUKSISTA:

UNELMIEN ENKELIKOULU  – Muuta elämäsi enkelten avulla 

Enkelikoulu on selkeä askel askeleelta ohjelma, jonka tuella voit muuttaa elämääsi monin eri tavoin. Pääset tutustumaan enkeleihin syvemmin, luomaan unelmia todeksi ja ottamaan arvokkaita askeleita toteuttaen elämäntehtävääsi. Koulutuksen kesto 5kk

ENKELIVALO – OHJAAJA  – Tulossa syksyllä 2017

Enkelivalo-hypnoosimenetelmä on huikea hoitomuoto, joka oli käytössä jo Atlantiksen Kulta-aikana. Sielut kävivät Uni temppeleissä kohottamassa elämäänsä unelmien tasolle, rauhaan, valoon, runsauteen ja sisäiseen viisauteen Ylipappien ja Ylipapittarien ohjauksella. Enkelit, Arkkienkelit, Atlantiksen korkeavärähteiset energiat sekä sielun matka läpi menneistä elämistä tulevaan tulee tutuksi.

Opit valon ammattilaiseksi ja kehityt monipuoliseksi hoitajaksi. Et tarvitse muita koulutuksia aloittaaksesi on upean valotyösi, toteuttaaksei elämäntehtävääsi valotyöntekijänä. Saat kaiken tarvitseman samassa paketissa. Koulutus sisältää ryhmäkokoontumisia verkossa, henkilökohtaisia hoito – ja konsultaatiohetkiä Anun kanssa skypen tai facetime välityksellä. Myös oma elämäsi siis muuttuu koulutuksen myötä!

Tässä äärettömän laajassa ja toisiaan tukevassa yhdistelmäkoulutuksessa opit ALH enkelihoito (muinaisissa uni temppeleissäkin käytetty ihana enkelihypnoosimenetelmä), Regressiohoito (sielun aikamatkailua menneisyyteen ja tulevaisuuteen), Enkelivalo energiahoito (kanavoit enkelienergiaa ja Atlantiksen parantavaa voimaa) ja Enkelikonsultaatio (kanavointi ja korttien tulkintaa).

Koulutus alkaa elokuussa 2017 ja päättyy toukokuussa 2018. Saat valmiuden aloittaa hoitojen harjoittamisen yrityksessäsi koulutuksen puolivälissä, kun suoritat ensimmäisen modulin menestyksellisti.

(HUOM! Jos olet jo käynyt ALH, REG tai EVS koulutuksen niin kysy hyvitystä jo käydyistä moduleista. Enkelivalo ohjaajan koulutuksessa on myös täysin uutta materiaalia mutta hyvitys suoritetaan lähes täysimääräisenä riippuen minkä koulutuksen olet käynyt ja koska olet valmistunut. Se katsotaan siis tapauskohtaisesti.)

UNELMIEN YRITYSKOULU  – Henkisen alan yrittäjille

Onko valotyö elämäntehtäväsi? Haluatko luoda itsellesi oman unelma ammatin ja perustaa oman yrityksesi jotta saat toteuttaa itseäsi, mutta et tiedä miten päästä alkuun? Jos mietit oikeanlaista hinnoittelua, miten saada asiakkaita, kuinka luoda menestyvä valon yritys niin tämä 9 viikkoinen koulutus antaa sinulle siihen valmiudet. Kurssilla saat askel askeleelta ohjeet ja formaatin siihen kuinka kasvattaa asiakaskuntaasi, tuplata tulosi ja viedä omaa viestiäsi tehokkaasti eteenpäin. Koulutus alkaa 1.5.2017, sen jälkeen ilmoittautuminen on avoin ja voit aloittaa koska tahansa.

MASTERMIND RYHMÄ – Huippuryhmä menestyjille

Mastermind ryhmä on tarkoitettu yrittäjille, jotka jo ovat päässeet hyvin vauhtiin ja kenties menestystäkin on jo tullut mutta nyt olet valmis nostamaan yrityksesi uudelle tasolle, unelmien tasolle. Tämä ei ole aloittejiloille sopiva ryhmä, vaan todellakin huippuryhmä niille, jotka haluavat panostaa 100% omaan valotyöhön ja omaan yritykseen. Mukaan otetaan hakemuksen kautta ja mukaan pääsy edellyttää sitoutumista. Mastermind ryhmä tuo yrittäjiä yhteen ja ohjattujen keskustelujen ja harjoitusten kautta luomme todellisia tuloksia yritystoiminnallesi. Jokainen yrittäjä saa henkilökohtaista mastermind konsultaatiota ja yrityksen yksilöllisen kehitykseen liittyviä tehtäviä.

Mastermind ryhmän kesto 8kk, tapaamiset noin kerran viikossa ensimmäiset 4kk. Hinta 388e/kk