Unelmien Enkelikoulu™ | Elämänkehä

Unelmien Enkelikoulu™

enkelikoulubanneri

Tervetuloa Unelmien Enkelikouluun! 

unelmien enkelikoulu uudistuu syksylle 2017  Voit myös kysya Anulta.

MUUTA ELÄMÄSI JA LUO UNELMA-ELÄMÄSI YHDESSÄ ENKELTEN KANSSA!

littleheart 40+ tuntia video opetusta sisältäen niin upeita opetusvideoita, kuin Live Q&A videolahetyksiä.

littleheart Kurssimateriaalia yhteensä 225 sivua

littleheart Harjoitustehtäväpaketti, joka auttaa sinut askel askeleelta uuteen unelma elämääsi yhteensä 155 sivua

littleheart Paljon ladattavia meditaatioita

littleheart Oma ihana Facebook ryhma jossa enkeliyhteiso ja keskustelua muiden kurssilaisten kanssa.

KURSSI ALKAA TAMMIKUUSSA JA ELOKUSSA 2017


Enkelikoulu on selkeä askel askeleelta ohjelma, jonka tuella voit muuttaa elämääsi monin eri tavoin. Pääset tutustumaan enkeleihin syvemmin, luomaan unelmia todeksi ja ottamaan arvokkaita askeleita toteuttaen elämäntehtävääsi.


Miten ja Miksi Enkelikoulu syntyi? 

Tämä kurssi on syntynyt teidän toiveistanne! Vuosien varrella olen saanut teiltä viestejä, joissa olette pyytäneet minulta peruskoulutusta Enkelten maailmaan ja siihen kuinka selvitä elämän tuomista haasteista kevyemmin. Tähän asti koulutukseni ovat keskittyneet valotyöntekijöiden kouluttamiseen ALH enkelihoitaja, EVS selvänäkijöiden ja Regressiohoitajan koulutusten kautta.

Enkelit kuulivat toiveenne, ja minä kuuntelin. Loin toiveidenne pohjalta teille siis tämän ihanan Enkelikoulun, jossa jaan kaikkia niitä asioita joita enkelit ovat minulle henkisen kasvun varrella opettaneet luodessani omia unelmia todeksi ja toipuessani rankoistakin elämäntilanteista.

Moni enkelikoululainen on kokenut suuria elämänmuutoksia Enkelikoulun kautta:

Screenshot 2016-07-15 17.51.08 Screenshot 2016-07-15 17.51.20

Kaikki kurssilla jaettu tietoa on siis sellaista jota olen itse omassa elämässäni käyttänyt luodessani omaa unelma elämää. Kyseessä ei ole ilmassa leijuvia teorioita vaan konkreettista tukea ihan arjen tasolle. Pääset näin todella muuttamaan elämääsi.

Vielä reilu kymmenen vuotta sitten eli kädestä suuhun, kahden pienen pojan yksinhuoltaja äitinä. Rahat olivat niukassa ja monesti jopa itkin miten voin maksaa laskut ja tuoda ruokaa lapsille. Ei ollut helppoa matkustella, käydä tilaisuuksissa tai ostaa itselle ihania asioita. Enkelit kuitenkin auttoivat minua muuttamaan oman elämäni. Opettivat minua askel askeleelta luomaan unelmia todeksi! Nyt olen luonut nämä askeleet kurssiksi joka auttaa sinua samaan.

Näitä Enkelikoulun askeleita apuna käyttäen tein hypyn tuntemattomaan. Olette ehkä lukeneet tarinaani kirjoistani tarkemmin mutta sisäisen luottamuksen voimalla ja enkelten avulla muutin kesällä 2007 yksinkertaisesta Espoolaisesta kerrostalo asunnosta Kaliforniaan lomakohdetta muistuttavaan ihanaan unelma asuntoon. Muutos oli huikea ja onnistui koska uskoin, luotin enkelten tukeen ja kuuntelin heitä joka askeleella. Opetan mm. tämän enkelitaidon sinulle Enkelikoulussa.

 

 4e0f4be2b8621f9dc20035aaab3cd5a8f7beeb3dc1865_699803_699803

Olen luonut mitä ihanimman ja antoisimman unelmatyön yhdessä enkelten kanssa. Enkelikoulussa puhummekin Elämäntehtävästä ja monille kurssilaisille se on avautunut aivan upealla tavalla koulun aikana. On niin valtavan tärkeää toteuttaa sydämestä kumpuavaa sieluntehtävää. Rakastan enkelityötäni koko sielullani ja mitä tärkeintä, koen todella auttavani ihmisiä. Toivon sinullekin työtä, joka tuntuu sinusta omalta ja aidosti valoisalta. Arjen kuuluu olla myös kaunista ja valoisaa. Elämäntehtävää toteuttaessasi näin on. Työssäni saan tavata ihania enkeli ihmisiä, jakaa sieluni ja enkelten viisautta, matkustella unelmakohteisiin, luoda yhteyksiä ja ystävyyksia mahtaviin henkisiin opettajiin, kokea huikeita asioita kuten delfiiniuinteja ja suuria kohtaamisia enkelten kanssa! Työni kautta tunnen auttavani muuttaa maailmaa samalla kun oma elämäni muuttuu sen myötä. En jaa kokemuksiani, siksi että haluaisin mitenkään rehestellä omalla menestykselläni ja unelmieni toteutumisilla vaan siksi että ymmärtäisit miten nämä Enkelikoulun askeleet toimivat, MYÖS SINULLE!

Kaikki askeleet koulussa muuttavat ja muokkaavat positiviisesti elämääsi. 

 

12705743_981628741921292_8926397913202363940_nretreat6980x409

Oletko sinäkin valmis astumaan unelmiisi?

Sielussasi on runsaudellisesti kauniita ja ihania unelmia joiden kuuluu toteutua! Unelmissasi on voimaa muuttaa maailmaa! Enkelikoulussa autan sinua luomaan unelmistasi totta!!


Tyytyväisyystakuu

30pvpalautus

Oletko ostanut kursseja tai kirjoja ja pettynyt siihen että olet saanut ehkä paljon tietoa muttei selkeää ymmärrystä siitä mitä kaikella tiedolla tehtä ehkä sitten ole nähnyt muutoksia elämässäsi? 

Enkelikoulussa on toki paljon tietoa jota voit omaksua, mutta kurssi on rakennettu siten, että aiheet eivät ole vain teoriaa tai ideoita, vaan olen luonut tämän kurssin tulosten ja toiminnan pohjalta. Saat tehtäviä joiden kautta pääset heti muuttamaan sisäistä maailmaasi ja ottamaan konkreettisia muutoksen askeleita elämässäsi. Kurssi etenee kuukausittain yksi kurssiosio kuukaudessa sisältäen live ryhmäistunnon Anun kanssa. Pääset kuitenkin heti kaikkeen kurssimateriaaliin käsiksi sillä, toiset oppilaat kaipaavat nopeampaa ja joustavampaa opiskelua omassa rauhassa. Itse kurssi kuitenkin kestää sen viisi kuukautta. 

Voit turvallisesti ilmoittautua mukaan Enkelikouluun ja tutustua materiaaleihin tyytyväisyys takuun kautta. Ilmoittautuessasi pääset siis heti käsiksi kaikkiin kurssimateriaaleihin kuukausittaisia live istuntoja lukuunottamatta. (Kurssisivulla on runsaasti live istuntojen arkistoja joita voi olla myös kiva katsoa ja mm. meditoida jälkikäteen niiden kanssa)
Kurssimaksu palautetaan sinulle mikäli et haluakaan jatkaa kurssilla 30pv tutustumisen päätteeksi, kunhan vain olet todistanut minulle ja itsellesi että olet antanut enkelikoululle mahdollisuuden auttaa sinua luomaan unelma-elämäsi. Lue tarkemmat ehdot ennen kurssin ostamista, samat tiedot loytyvat kurssisivulta. Ehdot ovat aina 30pv ilmoittautumisestasi alkavat. Sen jälkeen ei palautuksia kurssiosta ja erät veloitetaan sopimuksen mukaisesti. 

Voit siis tulla kokeilemaan Enkelikoulua 30pv ajan. Rahasi palautetaan mikäli et halua jatkaa, sinun tarvitsee vain palauttaa harjoitustehtavat ja nayttaa etta olet ollut tosissaan aidosti kurssilla mukana antaen muutokselle ja hyväksi todetulle enkelikoululle mahdollisuuden. Uskon itse niin 100% tähän koulutukseen, ja siihen että kurssi toimii myös sinulle ja auttaa sinua eteenpain, jos vain aidosti annat muutokselle mahdollisuuden. Uskon tähän niin vahvasti, että annan rahasi takaisin, jos et harjoitusten tekemisestä huolimatta koe saavasi kurssista tukea. Sinun tarvitsee vain lähettää minulle kurssiharjoituskirjojen tehtävät täytettyinä, kokemukset meditaatioista lyhyinä yhteevetokirjoituksina, sekä osallistua yhteen live iltaan kysymällä kysymyksiä ts. sitä kautta näyttää olleesi kurssilla mukana. Näin tiedän että olet kuitenkin aidosti antanut Enkelikoululle mahdollisuuden auttaa sinua elämässä eteenpäin. Enkelikoulun avulla moni on muuttanut elämänsä, lisännyt huimasti luottamusta ja valoa arkeen joten en lainkaan epäile etteikö niin kävisi myös sinulle. Rahoja ei palauta ja erät erääntyvät normaalisti ellei palautusehdot toteudu. Kun teet tehtävät niin annat itsellesi aidosti mahdollisuuden muutokseen.

Voit myös kysyä Anulta lisää


Kurssiohjelma:

1. Saat tunnukset kurssivustolle, josta löydät kaikki kurssimateriaalit, meditaatiot ja harjoitukset. Joka kuukausi keskitymme uuteen kurssipakettiin ja pidamme LIVE ryhmaillan jossa saat iloa, enkelivaloa, inspiraatiota ja vastauksia kaikkiin kysymyksiisi:

enkelikoulubookcoverimge

2. Kerran kuukaudessa meillä on oma ihana LIVE enkelihetki yhdessä:

livekeskustelut

 

 

 

 

 

 

 

3. Pääset mukaan yksityiseen Unelmien Enkelikoulu Facebook ryhmään, joka toimii
niin ilmoitustauluna kurssiasioille kuin myös ihanana keskustelufoorumina jossa saat
uusia enkeliystäviä!

enkelikoulufb

 

osa1

Tässä osuudessa käymme läpi mm.

littleheartKuinka elää korkeavärähteisempää elämää ja mitä se käytännössä tarkoittaa
littleheartMiten lähteä toteuttamaan elämäntehtävääsi ja tuoda
vapauttaa elämään
littleheartSyvällisiä meditaatioita jotka tukevat henkistä avautumistasi

osa2
Tämä vaihe on ihanille enkeleille omistettu ja sinun enkeliyhteytesi vahvistamiselle:

littleheartKeitä ovat enkelit ja Arkkienkelit
littleheartMiten voit selkeämmin aistia heitä ja kommunikoida enkelten kanssa
littleheartMiten avata sinussa olevia enkelimäisiä piirteitä
littleheartJälleen ihania meditaatioita ja harjoituksia, luettavaa

osa3

Tässä se todellinen työ tehdään…
littleheartPuhdistetaan fyysistä kehoa ja tapoja jotka tukkivat valoa
littleheartPuhdistetaan mieltä, ihmissuhteita, sielunsopimuksi ja karmaa
littleheartPäästät irti peloista jotka estävät sinua elämää vapauden täyttämää valon elämää
littleheartMeditaatioita ja harjoituksia

osa4

Tässä siis vahvistat kykyäsi aina saada vastuksia ja ohjausta maailmankaikkeudesta ja kulkea sielusi valitsemaa tietä.

littleheartIntuition kehittäminen
littleheartSisäisen kanavan ja parantajan herääminen (opit kanavoimaan enkeleitäsi)
littleheartSisäisen rauhan lisääminen
littleheartMeditaatioita ja harjoituksia kuten ennenkin…

osa5

Tämä on kaikkien lempi aihe sillä pääset todellakin avautumaan sielusi luontaiselle kaipuulle LUODA. Ja kukapa ei haluaisi nähdä ihanien siunausten virtaavaan elämään…. Unelmakursseja on paljon mutta tuon ainutlaatuista muinaista Atlantiksen luomistekniikkaa tähän jota käytät enkelten kanssa. Saat selkeän askel askeleelta ohjeet sekä meditaation tällä tekniikalla.

littleheartHerätät sisälläsi olevan luovuuden ja opit näkemään maailmaa täysin uusin silmin!
littleheartElämäntehtävän löytäminen ja sen toteuttaminen
littleheartMiten välttää luomisprossin kompastuskiviä, jotta näet nopeita ja kauniita tuloksia!
littleheartPääset luonnolliseen luomisvirtaasi ja harjoitusten ja meditaatioiden kautta maailmasi avautuu uuteen tasoon. Astut elämään jossa todella elät elämäntehtävääsi joka solullasi!TILAA ILMAINEN ENKELIPOSTI!

Enkelimeditaatio

ENKELIPOSTI on n. kerran kuussa ilmestyvä maksuton palvelu. Saat suoraan sähköpostiisi Anun kuukausittaisen Enkelivideon ja sen mukana muita ihania valon artikkeleita ja uutisia.

TILAAJALAHJAKSI SAAT ILMAISEN ENKELIMEDITAATION!

Yhteystietojasi ei luovuteta ulkopuolisille Powered by ConvertKit